Energiatesti

Energiatesti on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja jaksamisen kartoitus, jonka voit tehdä joko yksilönä tai koko työyhteisön voimin.

Energiatesti on patentoitu ja palkittu hyvinvoinnin kartoitus yksilöille ja työyhteisöille. Se on kokonaisvaltainen hyvinvointianalyysi, joka sisältää hyvinvointikysymyksiä, kehon mittauksia ja kevyen kuntotestin. 

Testit tehdään ohjattuna ryhmätestauksena, sen voi tehdä myös kotona tai ohjatusti yksilötestinä. Testi antaa tietoa terveydentilasta, kehon suorituskyvystä ja siten koko energiatasosta. Testissä käytettävät kuntoluokitukset sekä Energiaindeksin laskentamalli perustuvat laajaan kansainväliseen tiedeaineistoon. Energiatesti on patentoitu sekä palkittu hyvinvointianalyysi ja se koostuu kolmesta eri osa-alueesta: hyvinvointikysely, kehon mittaukset ja kevyet kuntotestit. Testiin voit osallistua kuntotasosta riippumatta

Tarjoamme työyhteisöille myös räätälöityjä valmennuskokonaisuuksia testitulosten perusteella.

 

Energiaraportti

Tulokset ovat valmiit heti testin jälkeen. Osallistuja saa oman Energiaindeksin, joka kertoo tunteina ja minuutteina, kuinka kauan jaksaa tehdä töitä, harrastaa tai nauttia vapaa-ajasta.
Osallistuja saa myös yksilöraportin, jossa on tulokset jokaisesta testin osa-alueesta. Tulokset ovat helposti tulkittavissa, sillä mitä enemmän vihreää sen parempi. Harmaalla näkyvät ne osa-alueet, joita kehittämällä hyvinvointi ja jaksaminen paranevat.
Työyhteisöt saavat lisäksi Ryhmäraportin, joka kertoo työyhteisön kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja jaksamisesta sekä kaikista mitatuista osa-alueista.
Mikä parasta, hyvinvoinnin ja jaksamisen mittaaminen ja seuranta on helppoa. Tekemällä Energiatestin säännöllisesti tilanteen kehittyminen nähdään nopeasti ja tulokset ovat suoraan vertailukelpoisia keskenään.

KATSO VIDEO ENERGIATESTISTÄ

 

Hinnat:
Ohjattu Energiatesti yksilöasiakkaalle: 65€/hlö.

Ryhmät yli 5 hlö –  50€/hlö 

Kysy tarjousta ryhmällesi.

Hinnat sisältävät testauksen ohjeineen, yksilö- ja ryhmäraportit sekä palautteen.

Varaa Energiatesti kalenteristamme.

Ota myös yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia: 

Juha Hokkinen: juha.hokkinen@kuntostudio.fi tai puh. 0405692598