+ Kuntostudion valmennustiimi

Valmentajamme ovat korkeasti koulutettuja, kokeneita ja innostavia liikunta-alan ammattilaisia.

Pitkän valmennuskokemuksen ja koulutustaustan omaavat valmentajamme tarjoavat parhaat mahdolliset eväät hyvinvoinnin rakentamiseen sen kaikilla osa-alueilla: ravinto, liikunta, lepo, kehonhuolto ja psyykkinen hyvinvointi. Hyvinvoinnin rakentaminen on tiimimme yhteinen päämäärä. Valmentajillamme on laajan tietämyksen lisäksi useita liikunta-alan koulutuksia. Erityisen tärkeää meille on se, että joka kerta Studiolle saapuessaan asiakas voi luottaa saavansa meiltä parhaan ja ammattitaitoisimman valmennuksen. Yhdessä tekemisen kautta parannamme jokaisen yksilön hyvinvointia ja tuomme iloa sekä motivaatiota jokaiseen harjoitukseen. Selvitämme yksilön tarpeet ja autamme asiakasta parantamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme, arvostamme toisiamme ja luotamme toisiimme. Haluamme toimia esimerkkinä ja siksi sovellamme omassa toiminnassamme samoja periaatteita, joita suosittelemme asiakkaillemme.

Valmennustiimi

 

Juha Hokkinen

Valmentaja, yrittäjä                                                        

 

Kipinä liikuntaan syttyi jo nuorena ja   olenkin harrastanut säännöllistä liikkumista lajista riippumatta koko ikäni. Olen kouluttanut itseäni liikunnan parissa jo reilut seitsemän vuotta. Viimeisimmät viisi vuotta kuluivat Vierumäellä, josta opiskelin itseni liikunnanohjaajaksi ja liikuntaneuvojaksi. Näitä ennen kouluttauduin personal traineriksi sekä kävin erilaisia liikunta-aiheisia kursseja. Intohimo liikuntaa ja terveitä elämäntapoja kohtaan on erittäin suuri. Saan suunnatonta iloa siitä, kun voin omalla toiminnallani sekä tiedoillani auttaa muita kehittymään ja voiman paremmin. Erikoisosaamiseni harjoittelussa sijoittuu erityisesti painonpudotukseen, lihasmassan kasvatukseen sekä rasvanpolttoon. Olen urani aikana valmentanut myös lukuisia aloittelijoita ja kaikkien ohjattavien kanssa olemme saaneet aikaan loistavia tuloksia. Ohjauksessa laatu on kaiken työni lähtökohtana. Keskityn yksityiskohtaisesti liikkeiden oikeanlaiseen suorittamiseen ja järkevään tekemiseen. Tarkan mutta tarvittaessa sopivan rennon ohjelmoinnin avulla saamme loistavia tuloksia aikaan. 

                                                        - Juha                                                                     

 

                                                                                                         

 

 

 

 

 

Heidi Klinga

Valmentaja

Liikunta ja hyvinvointi ovat aina olleet tärkeä osa omaa elämääni, ja olenkin kerryttänyt monipuolisen harrastustaustan niin yksilö- kuin joukkuelajeissakin. Koulutukseni olen hankkinut Vierumäellä opiskellen liikuntaneuvojaksi valmennukseen suuntautuneena, jonka jälkeen opiskelin ammattikorkeakoulun puolella liikunnanohjaajaksi kunto- ja terveysliikunnan painotuksella. Lisäksi minulta löytyy taustalta myös ravitsemustieteen opintoja, fysioterapian opintoja sekä erilaisia liikunta-alan kursseja.

Oma valmennusfilosofiani perustuu tutkittuun tietoon yhdistettynä ohjauskokemukseen. Terve, hyvinvoiva ja jaksava keho on lähtökohta niin omassa tekemisessäni kuin valmennuksessani. Monipuolisuutta hyödyntäen luomme tavoitteitasi palvelevan kokonaisuuden turvallisesti ja nousujohteisesti. Myötäelän matkan kanssasi ja autan sinut ylittämään itsesi, olit sitten aloittelija tai jo kokenut liikkuja. Valmentajana olen vaativa ja tuloshakuinen, mutta rennolla otteella unohtamatta täysin mukavuutta. Peräänkuulutankin ajattelumallia, että kohtuus kaikessa eikä mitään kielletä. Omat vahvuusalueeni ovat painonpudotus ja kiinteytyminen, lihasmassan kasvatus, liikkuvuus sekä ravinto.

-Heidi

 

Visa Orttenvuori

Valmentaja, juoksuvalmentaja

Pitkällä kokemuksellani tiedän, että ihmiset ponnistavat hyvin erilaisista lähtökohdista – kohtaan jokaisen yksilönä. Pitkä kilpailu-ura ja urheiluvuodet tuovat laajan näkemyksen valmentamiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen. Jaksamisen ja toimintakyvyn parantaminen tuntuu luontevalta, mutta pitkän juoksukokemuksen omaavana valmennan innokkaana viikoittain myös juoksu- ja pienryhmiä.

Yhdessä pystymme muokkaamaan arkea aktiivisemmaksi ja sitä kautta saat elämästä enemmän irti. Viikot voivat joskus tuntua kiireisiltä, mutta kunnon kohentuessa ja energiatasojen kasvaessa tuntuu aikakin lisääntyvän.

-Visa

 

 

 

Ota yhteyttä meihin, kirjoita viestin alkuun valmentajan nimi mikäli haluat yhteyden tiettyyn valmentajaan.