Yrityksille

Kustannustehokas tapa vähentää työpoissaoloja, sekä parantaa työyhteisön henkeä.

Tarvitseeko teidän henkilökuntanne lisää ideoita ja intoa liikkumiseen?
Haluaako yrityksesi liikkua yhdessä porukalla viikoittain?
Parannetaan yhdessä työilmapiiriä ja yhteisöllisyyttä!

  

 Kuntostudion liikuntapalvelut sopivat … 

 • Yritykselle, jolle henkilöstön hyvinvointi on etusijalla
 • Haluatte kustannustehokkaan tavan liikuttaa työntekijöitä
 • Parantaa työyhteisön ilmapiiriä
 • Kaipaatte tsemppaavaa ohjaajaa liikuttamaan työntekijöitä

Motivoitunut ja energinen työntekijä tuottaa enemmän, tutustu kehittämiimme valmennuskokonaisuuksiin jolla saamme yhdessä aikaan todellisia ja kestäviä tuloksia.
Räätälöimme palvelutarjonnastamme yhdessä juuri teidän yrityksellenne sopivan valmennuspaketin
.

Nyt asia on tutkittu. Työterveyslaitoksen ja Helsingin yliopiston tutkimuksen mukaan työkyvyttömyyden riski vähenee 3–4 prosenttia, jos liikkumaton ylipainoinen ryhtyy liikkumaan yhtä paljon kuin normaalipainoinen suomalainen keskimäärin. Ja tämä vaikutus syntyy, vaikka paino pysyisi samana. Liikunnan lisäämisellä on myönteisiä vaikutuksia työ- ja toimintakykyyn sekä sen avulla voidaan vähentää tehokkaasti sairaspoissaoloja.

Löytyykö yrityksesi tiloista liikuntatilat? Liikunnan harrastaminen on tehty helpoksi, sillä ohjatut harjoitukset voidaan ohjata mahdollisuuksien mukaan yrityksenne tiloissa.

 

Inbody-mittaukset

 • Mittaukset ja tulosten analysointi henkilökohtaisesti
 • Mittaukset 2 - 4 kertaa vuodessa yrityksen tarpeen mukaan
 • Tulosten seuranta
 • Palautelomake ja hyvinvointivinkkejä

InBody - kehonkoostumusmittaukset on ollut todella tehokas tapa saada henkilöstö innostumaan, sekä ymmärtämään liikkumisen ja hyvinvoinnin tärkeyden. Olemmekin saaneet hyviä tuloksia yrityksissä tutkiessamme mittaushistoriaa ja tuloksia. Kutsu meidät yritykseesi mittaamaan henkilöstönne tämänhetkinen kuntotaso, me analysoimme teille henkilöstöstänne hyvinvointikoosteen.

InBody - kehonkoostumusmittaukset toteutuvat helposti niin yrityksenne tiloissa kun Studiollamme Helsingin Jätkäsaaressa.

Teemme mittauksia myös messuilla ja muissa tapahtumissa.

Tutustu tästä lisää yritysten InBody - mittauksiin.

 

Energiatesti

Testit tehdään ohjattuna ryhmätestauksena, sen voi tehdä myös kotona tai ohjatusti yksilötestinä. Testi antaa tietoa terveydentilasta, kehon suorituskyvystä ja siten koko energiatasosta. Testissä käytettävät kuntoluokitukset sekä Energiaindeksin laskentamalli perustuvat laajaan kansainväliseen tiedeaineistoon. Energiatesti on patentoitu ja palkittu hyvinvointianalyysi. Energiatesti koostuu kolmesta osa-alueesta, eli hyvinvointikysymyksistä, kehon mittauksista ja kevyestä kuntotestistä. Energiatestiin on helppo osallistua kuntotasosta riippumatta. Energiatestin voi tehdä helposti kotona Energiapalvelun kautta tai ohjattuna ryhmätestinä.

Tarjoamme myös työyhteisöille räätälöityjä valmennuksia testien perusteella.

Toteutamme testit yrityksenne tiloissa tai Jätkäsaaren Studiollamme, kysy tarjousta Energiatesteistä.

 

 

Palveluita yrityksellenne:

 • Pienryhmävalmennukset kuntosalilla eri teemoilla: Valittavana esim. Voimaharjoittelu, kehonhuolto, personal training, kuntosalin starttikurssit, kahvakuula

 • Testauspalvelut: Kestävyyskunnon mittaaminen, kehonkoostumusmittaukset, Energiatesti (ks. Energiatesti)

 • Lajikokeilut

 • Luennot (mm. ravitsemus, liikunta ja sen ohjelmointi)
Yrityksien ryhmävalmennukset toteutetaan aina niin että jokainen hyötyy niistä mahdollisimman paljon, eritasoisia liikkujia löytyy aina ja panostamme jokaiseen yksilönä. Löydämme asiakkaillemme aina parhaat mahdolliset ratkaisut, joiden avulla kohotetaan kuntoa tehokkaasti ja monipuolisesti sekä työssä jaksaminen lisääntyy. 
Yrityksien ryhmävalmennukset voidaan järjestää myös yrityksenne tiloissa tai vastaavasti Studiollamme Helsingin Jätkäsaaressa. Kysy rohkeasti tarjousta yrityksellenne.

 

 

 

360° valmennus 

Henkilökohtainen vaihtoehto räätälöidään aina yksilön tarpeiden mukaan, valmennuksen alussa henkilökohtainen alkukonsultaatio, jossa kartoitetaan omat tavoitteet ja lähtötilanne. Tämä vaihtoehto sopii kun halutaan mahdollisimman tarkkaa yksilökohtaisesti räätälöityä hyvinvointivalmennusta.

 

Valmennus pitää sisällään:

 • Henkilökohtainen alkukartoitus (liikuntatottumukset, tavoitteet, motivaatio)
 • Energiatesti
 • InBody - kehonkoostumusmittaus, liikkuvuus & lihaskuntotestaus (kehittymisen seuranta)
 • Henkilökohtaiset harjoitukset valmentajan kanssa 
 • Ravitsemusneuvonta (ravinto-ohjelma)
 • Henkilökohtaiset harjoitusohjelmat

  Kysy tarjousta!

   

  360° pienryhmävalmennus

  Ryhmävalmennus on räätälöity valmennus kasvattamaan yrityksen yhteishenkeä ja lisäämään liikuntatottumuksia. Ryhmävalmennuksissa pystytään huomioimaan eritasoisia liikkujia myös yksilönä. Valmennus sisältää kuusi henkilökohtaista tapaamista valmentajan kanssa. Tämän avulla voimme seurata jokaisen kehitystä yksilötasolla.

   Kysy tarjousta!

   

   Lisäksi meiltä löytyy palveluistamme

   

  Firstbeat hyvinvointianalyysi (Johtavaa sykeanalytiikkaa stressistä, palautumisesta ja liikunnan vaikutuksista)

  Hyvinvointi ja liikuntakäyttäytymiskyselyt (Laajat kyselypohjat, sekä autamme löytämään tarpeiden pohjalta luodut palvelut työntekijöiden fyysisen jaksamisen kehittämiseen)

  Yrityksen kuntotestaus (Testipatteristot, sekä niiden tulosten analysointi ryhmätasolla/henk.koht tasolla)

   Lajikokeilut (Laaja valikoima erilaisia lajeja ja eri lajien osaajia)

   Hyvinvointipainotteiset virkistyspäivät (Järjestämme liikunnallisia hyvinvointikokonaisuuksia yrityksille suomeksi ja englanniksi)

   Varaa yrityksellesi ilmainen kokeilutunti!

    

    

   Referenssejämme mm.