Juoksuvalmennus

Juoksuvalmennusta huippuvalmentajan johdolla.
Valmentajamme on juoksijaguru Visa Orttenvuori. Visa on entinen maajoukkuetason huippujuoksija ja tunnetaan edelleenkin juoksijapiireissä loistovalmentajana. Visan monien vuosikymmenten kokemusta pääset hyödyntämään juoksuvalmennuksissamme.
Juokseminen on yksi parhaimpia keinoja yhdistää mieli ja keho.  Se synnyttää uusia hermoratoja, lisää mielihyvähormonien muodostumista, sekä kohentaa mielialaa ja vahvistaa luustoa. Kun juokset oikeassa juoksuasennossa, vahvistuvat samalla myös asentoa ylläpitävien lihasten kunto ja siten myös ryhti paranee. Juokseminen raikkaassa ilmassa on mitä parhainta unen saantia helpottavaa ja unen laatua parantavaa liikuntaa. Monipuolinen ja laadukas juoksuharjoittelu kiinteyttää ja auttaa painonhallinnassa.
Koe vapauden tunne ja läsnäolo niin itsesi kuin luonnon kanssa. Juoksu ja ulkoilma ovat meditatiivista, rentouttavaa, ideat putkahtavat kuin itsestään ja luovuus lisääntyy.
Esimerkkisisältöjä: viikottaiset juoksuvalmennukset, osaksi työhyvinvointia ja elämäntapaa, opettele juoksutekniikka, juoksijan voimaharjoittelu ja liikkuvuus, rytmitys ja palautuminen.
Valmennukset räätälöidään toiveiden mukaisesti.