Lahjakortit

Kuntostudion lahjakortti tuo saajalleen hyvinvointia ja hyvää mieltä. 

Lahjakorttimme sopivat lahjaksi kaikille esim. puolisolle, ystävälle tai perheenjäsenelle.  
Lahjakortin saaminen lisää tietoa omasta kunnosta ja antaa motivaatiota liikkumisen aloittamiseen.

Lahjakorttiimme voit ladata arvoa itse valitsemallasi summalla tai suoraan haluamasi palvelun, korttimme ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Laskutamme ja toimitamme lahjakortin antamaasi sähköpostiosoitteeseen, jonka jälkeen kortin voi tulostaa tai lähettää edelleen.  

Voit myös noutaa lahjakortin sovittuun aikaan Jätkäsaaren Studioltamme osoitteesta Välimerenkatu 4, 00220 Helsinki. 

 

Lahjakortin voit tilata näin:

Yhteydenottolomakkeesta

- Sähköpostilla: info@kuntostudio.fi

- Tekstiviestillä Puh. 0405692598

- Soittamalla Puh. 0405692598

 Lahjakortin maksaminen onnistuu helposti myös liikuntaseteleillä:

Smartum, epassi, edenred.

 

Palveluita lahjakortille:

  • InBody - kehonkoostumusmittaus

Tavoitteet voivat olla samoja, mutta lähtötilanteet erilaisia. Laadukas ohjaustyö edellyttää myös lähtötilanteen huomioimista. InBodylla saat monipuolisen kuvan kehon tilasta nopeasti. Jo yksi mittaus antaa käsityksen kehon hyvinvoinnista ja taustalla vaikuttavista elintavoista.

InBodyn vahvuus on lihasmassan mittaus. Lihaksen ja rasvan suhde vaihtelee paljonkin saman painoisilla henkilöillä. InBodylla selvität nopeasti lihaksen ja rasvan suhteellinen osuuden.

InBody myös tunnistaa miten lihas ja rasva ovat jakautuneet. Esimerkiksi viskeraalisen ja ihonalaisen rasvan ero on terveydelle merkittävä, muttei tule ilmi muilla yleisillä menetelmillä. 

 HINTA: 25 €

 

  • Energiatesti

Energiatesti on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja jaksamisen kartoitus, jonka voit tehdä joko yksilönä tai koko työyhteisön voimin.

Energiatesti antaa tietoa terveydentilasta, kehon suorituskyvystä ja siten koko energiatasosta. Testissä käytettävät kuntoluokitukset sekä Energiaindeksin laskentamalli perustuvat laajaan kansainväliseen tiedeaineistoon. Energiatesti on patentoitu ja palkittu hyvinvointianalyysi.

Energiatesti koostuu kolmesta osa-alueesta, eli hyvinvointikysymyksistä, kehon mittauksista ja kevyestä kuntotestistä. Energiatestiin on helppo osallistua kuntotasosta riippumatta.

HINTA 65€

 

 

  • Firstbeat - hyvinvointikartoitus

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. 

Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

HINTA 150€

 

 

  • Personal Training 

Personal training - valmennuksessa tähtäämme aina siihen, että jokainen asiakkaamme saavuttaa itselleen asettamansa tavoitteet asiantuntevassa ohjauksessa.

Meillä jokainen asiakas kohdataan yksilönä. Tämä on toimintamme lähtökohta ja palvelumuotomme kivijalka. Haluamme, että harjoitteiden avulla asiakas kokee elämänlaatunsa parantuvan ja auttavan häntä voimaan paremmin elämän joka osa-alueella.

Alk. 82€/h