InBody Palvelut

Olemme mielellämme mukanasi myös tapahtumissa sekä yrityksessäsi tapahtuvissa tilaisuuksissa. TYHY/TYKY-päivät, messutapahtumat & erilaiset hyvinvointiteemaiset tapahtumat.

 

Haluatko meidät mukaan tapahtumaan?

- Kuntostudion asiantuntijat tuovat motivoivasti oman panoksensa yritystapahtumaasi.

- InBody - kehonkoostumusmittaus on omiaan tuomaan mielenkiintoa varsinkin hyvinvointi- ja terveys aiheisilla osastoilla. 

- Kehonkoostumusmittaus herättää kysymyksiä,  mielenkiintoa ja toimii erittäin motivoivana vetonaulana erilaisille tuotteille sekä brändeille.

- InBody on ollut kauan tärkeä työkalu hyvinvoinnin rakentamisessa , olemmekin useiden vuosien aikana tehneet suuren määrän mittauksia, sekä yksityis- että yritysasiakkaidemme kanssa. 

- Mittaus räätälöidään aina tapahtuman mukaan. Mittauksia on tekemässä aina liikunta-alan ammattilaiset. Mittauksesta jokainen mitattava saa mukaansa tulosraportin lisäksi laajan palautteen sekä tavoitteitasi tukevat käytännön vinkit ja ohjeet.  

 

Mittaukset yrityksissä

Mittauksesta saatava palaute motivoi henkilöstöä liikkumaan ja noudattamaan terveellistä elämäntapaa.  Seurannalla kyetään tarkistamaan, että jokainen on oikealla tiellä kohti parempaa oloa. 

InBody-kehonkoostumusmittaus on tieteellisesti luotettavaksi ja tarkaksi todettu mittausmenetelmä, jolla saat tietoa kehosi koostumuksesta, lihas-rasvasuhteesta, painon jakautumisesta ja lihastasapainosta. Tieteelliseen käyttöön hyväksytty ja useiden huippuammattilaisten suosima InBody-mittausmenetelmä tarjoaa luotettavan ja perusteellisen kehoanalyysin. 

 

Palvelumme sisältää:

Kehonkoostumusmittaus (InBody - 570)

Testituloste asiakkaalle

Tulosten analysointi ja läpikäynti yhdessä asiakkaan kanssa tai ryhmissä

• Yksilölliset suositukset läpikäynnin yhteydessä

• Halutessanne järjestämme mittaukset teidän toimipisteellänne

 

InBody - kehonkoostumusmittauksen tekevät yrityksemme valmentajat. Meillä on käytössämme InBody 570-kehonkoostumusanalysaattori, varaamme jokaista mitattavaa varten n. 10 - 15 minuutin ajan, tähän kuuluu mittaus sekä kattava analyysi tuloksista. Mittaukset voidaan toteuttaa yrityksenne tiloissanne tai vastaavasti Kuntostudio 360 tiloissa Helsingin Jätkäsaaressa.

  

Meiltä saat parhaat hinnat erilaisiin tapahtumiin ja yritysmittauksiin.

 

 

 

Kysy rohkeasti tarjousta palveluistamme InBody - mittausten järjestämisestä!

 Kysy lisää:

Juha Hokkinen

Puh. 0405692598

info@kuntostudio.fi

Yhteydenottolomake