Pienryhmäharjoittelu

Pienryhmäharjoittelu on hauskin, monipuolisin ja tehokkain tapa liikkua. Tule tekemään huikeita tuloksia ohjatussa ja inspiroivassa ympäristössä. 

Kuntostudion pienryhmässä harjoittelemme monipuolisesti lihaskuntoa, voimaa, aerobista kuntoa ja keskivartalon hallintaa. Jokainen tunti tuo vaihtelua harjoitteluusi, käytämme harjoituksissa turvallisesti oman kehon painoa, vapaita painoja ja pienvälineitä. Näillä menetelmillä rasvanpoltto tehostuu ja kehonkoostumusta voidaan muokata. Pienryhmä-valmennuksissa treenit toteutetaan nimensä mukaisesti 4 – 10 henkilön ryhmissä. Joukkoon mahtuu monenlaisia persoonia, erilaisine taustoineen, tavoitteineen, toiveineen, rajoitteineen ja resursseineen. Pienryhmissä on todella iloinen yhteishenki, kannustavat valmentajamme ovatkin takuu että treeneistä ei juttua, naurua ja tsemppausta puutu. Tule mukaan oppimaan ja nauttimaan liikunnan ilosta!

Pienryhmäharjoittelu on pätevä vaihtoehto, kun tarvitset tsemppausta ja monipuolisuutta harjoitteluusi. Tunneilla on loistava yhteishenki ja tunnelma, joiden ansiosta jokainen kokee itsensä aina harjoituksiin tullessaan tervetulleeksi. Vaihtelevien tuntisisältöjen ansiosta ylläpidetään kehittymistä ja jokainen pääsee haastamaan itseään aivan uudella tavalla.

 

Pienryhmämme harjoittelevat joka arkipäivä, eli sinulla on mahdollisuus omien aikataulujesi mukaan käydä maanantaista perjantaihin harjoituksissa.

Kuntostudion pienryhmien harjoitusaikataulu alkuvuosi 2020.

Maanantai: klo 18-19
Tiistai: klo 18.30-19.30  (TÄYNNÄ)
Keskiviikko: klo 18-19
Torstai: klo 18-19

 

HINNAT:
1 x viikossa 50€ / kk
2 x viikossa 75€ / kk
3 x viikossa 89€ / kk

Ei sitoutumispakkoa, sopimuksen voit lopettaa koska vain. Laskutus kuukausittain.