Referenssit

Palvelemme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme aina suurella sydämmellä.

Meidän hienoja yhteistyökumppaneitamme hyvinvointipalveluiden parissa mm: 

Yhteistyö Fondian työntekijöiden kanssa on jatkunut jo vuosien ajan ja henkilöstön monipuolisia pienryhmäharjoituksia on kolmesti viikossa. Fondia on panostanut henkilöstön jaksamiseen ja mahdollistaa liikkunnan harrastamisen niin aamu kuin iltapäivän pienryhmätunneilla. Ryhmätuntimme parantavat mm työtehoa, lihas- ja aerobista kuntoa, ryhtiä sekä tuovat päivään sosiaalista kanssakäymistä tsemppaavassa ympäristössä.

 

Clarion Hotellin työporukka harjoittelee viikoittain Kuntostudion ammattitaitoisen valmentajan Juhan kanssa erilaisia toiminnallisia lihaskuntoharjoituksia. Tarjoamme naapurissa sijaitsevan Clarion Hotellin henkilöstölle iltapäivän harjoitukset ja tarvittavat testit kehityksenseurantaan.

 

 

Helsingin Seudun Osuuspankki on yhteistyömme kautta teettänyt työntekijöilleen InBody- Kehonkoostumusmittaukset sekä niiden jatkuvaa kehityksen seurantaa.

 

KTN Kiinteistöpalveluiden aktiivinen henkilöstö harjoittelee valmentajamme Juhan kanssa useasti viikossa niin yksilö- kuin ryhmätasolla. Heidän valmennuksissa keskitytään arjen jaksamiseen, työtehon kasvattamiseen sekä fyysisen työn kuormituksesta palautumiseen.

 

Asiakkaillemme parhaat eväät tarjoaa yhteistyökumppanimme: